“kura skymning”

Tack snälla datorn för att du gick igång helt felfritt. ( Det gjorde inget att jag loggades ut utan vidare, eller att det var något konstigt med internet). Helt riktigt som JR säger….man ska inte vara elak mot sin dator.  Idag har jag inte suttit på min cykelsadel, men däremot har jag varit i Mexico och i Vilda Västern och åkt hjulångare och sett bisonoxar. Man blir trött av sådana äventyr. Rätt gissat. Har varit på High Chaparal strax utanför Hillerstorp. Man BEHÖVER inte åka utomlands för att uppleva en massa äventyr.

Jag tog en tupplur när jag kom hem. Snark, snark….vad skönt att ligga på soffan och bara dega. Ikväll har jag sedan “kurat skymning”. Det är nog inte många som vet hur det går till. Man släcker alla lampor…eller rättare sagt man tänder dem inte utan man väntar att dagsljuset försvinner och att kvällsmörkret kommer över nejden. Det är så skönt att bara vara

Leave a Reply