Försäkringar kan vara bra att ha!!

Ännu en vecka har passerat. Har haft kusinen på besök. Alltså faster Lenas son. Nej han ska inte med på vår cykelresa. Fast han kanske kommer ner och firar nyår med oss på väg ner till Marrakech.Han har frågat vart vi kommer vara vid den tiden.. Jag har försökt att uppskatta det till att vi är i närheten av Malaga (hoppas jag). 

Ni som varit inne på hemsidan har nu sett att jag äntligen uppdaterat start sidan. En av våra stolta sponsorer Skeppshult har fått sig en egen banner. www.skeppshult.se för er som är nyfikna. De har sponsrat Lena med en cykel och packväskor. De tyckte väl att hon kan ju inte cykla på samma skeppshultcykel som 2003

Har löst en massa kritiska saker i mitt liv. Har ordnat jobbet i Oslo.  Puuh känns skönt. Så nu finns det inget gap mellan när jag slutar som brödkille  i aug och sista oktober innan cykelresan. Det är så kul det här med NOrge inget är färdigt men ändå är det det. Jag vet inte vart jag ska bo fast hon säger att hon har fixat det min arbetsgivare alltså. Allt blir nog bra i slutändan.

Däremot ringde faster och varnade för svininfluensan. Om nu den bryter ut ordentligt. Så kanske hon måste jobba. DET FÅR INTE HÄNDA. Då rymmer vi landet..hehe. Vi ska ju cykla det måste de väl fatta.

Idag har jag äntligen gjort mig av med 2 saker inför min resa:

  1. fryst mitt gymkort till nästa år
  2. Tagit kontakt med en lastbilschaufför för transport av våra cyklar till Spanien.
  3. Tecknat en hemförsäkring inför min resa.

På tal om försäkringar. Helt plötsligt visade det sig att jag varit försäkringslös i över 2 år. Ojsan bra Peter. Tänk om jag hade blivit ordentligt dålig på Grenada nu här i sommar. Tur att jag bara fick halsböld och var tvungen att besöka “Djungelakuten”. Nu i varje fall är jag inom en vecka både försäkrad för min vistelse i Oslo och på min resa på cykel till Marrakech.

Så för guds skull alla människor glöm inte försäkringar och vaccinationer innan ni beger er ut på resa.

Leave a Reply